Ld'A+I Ordino critica la manca de projectes propis de la majoria comunal

Les conselleres de Ld’A+I a Ordino, Sandra Tudó i Eva Choy, lamenten que la majoria no estigui tirant endavant projectes propis i la tasca del Comú, a mig mandat, s’hagi limitat a anar acabant projectes endegats en l’anterior mandat.

Valorant el curs polític 2016-17, les conselleres liberals han incidit en els projectes pendents del Comú liderat per Josep Àngel Mortés. Dos anys després continua sense acabar de concretar-se un projecte per al Centre de Congressos i lamenten que un edifici emblemàtic i cèntric com l’hotel Casamanya continuï sense donar-se-li cap ús.

Ld’A+I veu amb bons ulls la proposta de Viladomat

D’altra banda, les conselleres de Ld’A+I Ordino es mostren expectants per saber com evolucionaran les negociacions amb Joan Viladomat per tal que Saetde entri en l’accionariat de Secnoa. En aquest sentit, Sandra Tudó espera que “tant de bo arribi a bon port, ja que de moment és un primer contacte” i en tot cas creu que “és important que les negociacions s’han d’enllestir tan aviat com es pugui” per poder trobar una solució pel futur d’Arcalís. Tudó, també, ha remarcat “la importància de l’entrada d’un inversor extern a Secnoa i que aquest sigui coneixedor del país” en el cas que sigui el projecte de Viladomat el que guanyi el concurs públic que el Comú d’Ordino ha anunciat de cara a l’octubre.