Ld'A+I Ordino "celebra" la iniciativa de Saetde d'invertir a Arcalís

Les conselleres de Ld’A+I Ordino, Sandra Tudó i Eva Choy, celebren “l’interès del sr. Viladomat, un empresari del país i amb àmplia experiència en el món de la neu, hagi pres la iniciativa d’invertir a Arcalís” i donen ple suport a “qualsevol iniciativa que suposi alleujar la difícil situació econòmica de l’estació”.

Aquestes han estat les primeres reaccions de les conselleres de Ld’A+I Ordino després de la reunió que han mantingut aquesta tarda amb el Cònsol Major de la parròquia, Josep Àngel Mortés, per tractar la notícia de la possible compra d’una part de la societat que gestiona Arcalís (Secnoa) per part de Saetde. Tant Tudó com Choy han alertat, però, que “seguirem de prop les negociacions de la majoria perquè el tracte sigui el més favorable possible pels interessos de la parròquia d’Ordino”.

Referent al compromís de Mortés de fer un concurs públic, les conselleres de la minoria ordinenca han manifestat que “estarem atentes perquè es faci amb total transparència i permeti que tots els possibles inversors interessats a invertir a Arcalís s’hi puguin presentar”.

Per últim, Sandra Tudó i Eva Choy han expressat el seu desig que “arribat el moment la majoria comunal faci una nova reunió de poble per explicar la situació” que consideren que ha canviat d’ençà que es va presentar en públic el pla estratègic d’Arcalís al mes de febrer.