L’A+I Ordino a favor de reestructurar la figura dels Quarts

Les conselleres de L’A+I Ordino, Sandra Tudó i Eva Choy, s’han mostrat favorables a reestructurar la figura dels Quarts perquè puguin acollir debats ciutadans i mantenir la seva figura històrica.

Sandra Tudó ha explicat que “s’ha de respectar la figura del Quart però que sense tenir ingressos econòmics és molt difícil que puguin fer coses” i creu que “el Quart tindria cabuda com a lloc de debat per als ciutadans per recollir idees i traslladar-les al Comú. També per mantenir la història i la nostra essència”.

Les conselleres han llançat aquesta proposta arran de la iniciativa ciutadana que pretén salvar l’edifici de l’Hotel Casamanya, de la qual estan a favor. La gestió de l’immoble va ser cedida pel Quart al Comú d’Ordino el passat mes d’abril. Actualment, l’edifici està tancat i en desús i des de la majoria comunal es calcula que la seva remodelació costaria uns tres milions d’euros.

Pel que fa a la integració d’Ordino Arcalís a Grandvalira, Eva Choy ha assegurat que “els beneficis que tingui Secnoa per la venda conjunta de forfets serà favorable”. Per la seva banda, Sandra Tudó considera molt positiu que “Arcalís tingui una porta oberta a un domini esquiable” com és el de GrandValira. Les dues conselleres de L’A+I mantenen, però, que “sempre hem apostat per Vallnord i que s’ha de seguir també amb aquesta marca”.