L’A+I Ordino demana a la majoria disposar de totes les ofertes presentades a les adjudicacions comunals

Les conselleres de L’A+I Ordino, Sandra Tudó i Eva Choy, han demanat a la majoria que els faci arribar totes les ofertes presentades en les adjudicacions comunals per poder valorar-les amb totes les dades sobre la taula i “esvair qualsevol dubte”.

La petició s’ha fet durant el transcurs de la sessió del Consell de Comú d’Ordino, celebrada aquest dijous al migdia, en la qual s’ha reiterat la petició a la majoria de disposar de totes les ofertes de les empreses que participen en els concursos comunals. En concret, la petició inicial està relacionada amb la recent adjudicació d’un servei de neteja de vidres de l’escola bressol a una empresa relacionada amb el Cònsol Major.

Pel que fa a les adjudicacions de l’aparcament de pagament de Prat de Vilella i de la instal·lació de barreres per accedir al pàrquing de Sorteny, la consellera Choy ha apuntat que “s’han superat les previsions perquè hi ha hagut diverses demandes de suplement de crèdit”. A més, ha remarcat que amb les noves adjudicacions “no sabem quin és l’import total dels aparcaments i per això hem fet aquesta demanda”. Aquesta informació ha de permetre saber si hi ha hagut una bona planificació dels treballs adjudicats.

Les dues conselleres de L’A+I Ordino s’han mostrat favorables amb la prova pilot que el Comú vol portar a terme aquest estiu a Sorteny, fent de pagament l’aparcament a la zona (4 € al dia) i amb la instal·lació d’unes barreres a tocar de carretera que limitaria l’accés dels vehicles. La mesura es complementa amb un bus gratuït des del Serrat fins a la zona d’aparcament a l’inici de la vall de Sorteny.