El Centre de Tecnificació ha de donar fruits al Comú

Sandra Tudó: “Volem dinamitzar la parròquia a nivell esportiu”.

Els candidats de Liberals d’Andorra + Independents, a la parròquia d’Ordino, s’han desplaçat avui fins al Centre de Tecnificació d’Ordino (CTO) on s’hi ubicarà també la futura Casa de l’Esport. Sandra Tudó, que encapçala la candidatura, ha manifestat que “tenim les millors propostes per dinamitzar el CTO i des del comú, instarem el Govern perquè permeti el seu aprofitament parroquial amb iniciatives que emanin des del nostre comú”. En aquest sentit ha remarcat que “posarem sobre la taula propostes per dinamitzar la parròquia, a nivell esportiu, i és per això que hem de poder gestionar les instal.lacions des de l’administració comunal”.

La cap de llista per a la parròquia d’Ordino per Liberals d’Andorra + Independents, acompanyada del candidat tercer a la llista, Josep Maria Font Pubill i del número deu, Jordi Carchat, proposa, un cop s’hagi inaugurat l’emplaçament, oferir el complex esportiu a clubs professionals estrangers, i assegura que aquesta proposta “seria la manera d’incentivar el turisme i dinamitzar econòmicament la parròquia”. Tudó ha parlat també de la importància que tindria per Ordino que “les federacions tant locals com estrangeres tinguessin la possibilitat d’utilitzar el CTO per a la preparació de les seves respectives lligues o esdeveniments esportius”.

Per altra banda, Sandra Tudó, ha parlat també de la intenció de donar protagonisme als clubs esportius Ordinencs fent-los participis de la proposta. “Aquesta és una tasca que s’hauria de fer en estreta col·laboració amb les agrupacions que tenim aquí a la parròquia”, i donant protagonisme a les entitats esportives del comú ha assegurat que “aquesta col·laboració és primordial ja que les entitats locals són les que coneixen millor les necessitats d’aquests clubs”.