Col.laborarem des del Comú amb els centres educatius de la parròquia

Jordina Bringué: “Cal que formem grup entre el Comú, l’Escola i la comunitat d’Ordino que permeti millorar la qualitat educativa dels nostres infants”.

La número vuit per la candidatura de Liberals d’Andorra + Independents, a la parròquia d’Ordino, Jordina Bringué ha manifestat avui la necessitat de fer un treball conjunt des del Comú amb les entitats educatives per millorar la qualitat de l’ensenyament de la parròquia. “El que volem és sobretot que l’escola i la parròquia tinguin una relació més cordial, fer activitats comunes i coordinació entre tots”.

També ha parlat de la seva determinació en fer de la ludoescola un espai més atractiu, ampliar-la tant en l’aspecte de superfície com en el d’infraestructures, per desenvolupar les activitats pels més petits de manera més efectiva. “Volem canviar la imatge rústica de la ludoteca, els nens necessiten color, alegria i a més ara els espais són molt reduïts i volem que aquests siguin més grans i amb més material didàctic”, assegura Jordina.

Sandra Tudó, candidata a cònsol major i Directora de l’Escola Andorrana d’Ordino, afegeix la seva proposta d’oferir formació continuada tant a professors com a educadors, ja sigui a Andorra o a l’estranger, per donar-los eines i recursos i poder, així, seguir millorant la qualitat de la docència.

Des de la candidatura de Liberals d’Andorra + Independents també s’ha denunciat la falta d’activitats infantils a la parròquia, “les activitats són cada cop menys i nosaltres farem que hi hagin més. Ara mateix és necessari un canvi de dinàmica pel bé dels infants i els joves”.