Un projecte per a Andorra, per a una Andorra de futur

Liberals d’Andorra hem presentat la candidatura a les pròximes eleccions de l’1 de març fruit de l’esforç i la constància en creure que podem ser de nou un  partit d’alternativa de govern. Hem estat capaços de regenerar-nos, el que no vol dir trencar del tot amb els orígens, fer un procés d’autocrítica, escoltar i assumir errors i tenir l’empenta necessària per tornar a presentar-se davant del ciutadà amb propostes. Aquest és el procés que el Partit Liberal d’Andorra, ara Liberals d’Andorra hem estat capaços de fer els darrers tres anys. Molt diàleg durant aquest temps amb la societat civil i els sectors econòmics del nostre país, però sobre tot amb els ciutadans, un procés imprescindible per a nosaltres. Una feina de responsabilitat necessària envers els militants i els electors que ens tocava fer i que ens ha permès arribar a on estem avui.

El nostre projecte no neix amb l’objectiu d’anar contra persones, és una proposta per defensar un model diferent del que els liberals entenem que hauria de ser el nostre país. Aportar una proposta més pensem que enriqueix el debat, no entrarem al joc de desqualificar les altres formacions malgrat s’intenti fer envers les nostres propostes. Pensar diferent no significa ser immobilista ni anacrònic com es vol fer creure des de certes tribunes mediàtiques. Temps hi haurà durant la campanya per confrontar idees i propostes des del respecte i el sentit comú. No es pot assenyalar ni estigmatitzar als que puguin pensar de forma diferent al que podríem anomenar l’aparell. No donem la raó a aquells que pensen que la política cada dia està més desprestigiada.

Liberals d’Andorra és el partit polític amb més antiguitat del país, representa uns valors i una ideologia clars i arrelats al país, per aquest motiu calia que tornéssim a concórrer a uns comicis electorals. Els electors ens situaran a on creguin que com a partit i projecte ens mereixem, però en tot cas, presentar-nos de nou com a partit nacional i donar una alternativa més a l’elector ja representa per a nosaltres una gran satisfacció. El nostre repte principal avui és respondre a les expectatives que hem generat i donar una resposta a les dificultats i reptes que Andorra ha d’afrontar.