‘Digitalitzem la parròquia’ de Leticia Teixeira

El nostre deure com a consellers comunals és millorar la vida dels ciutadans. Per això aquesta setmana hem presentat l’aplicació del Comú d’Andorra la Vella. Els veïns de la parròquia ja poden gaudir d’una app que permet fer pagaments al Comú de forma digital, entre altres serveis. Agilitzar-los els tràmits és una millora evident i per això era tan necessària aquesta eina digital.

La nova aplicació es pot adquirir tant a mòbils com a tablets on els usuaris poden efectuar el pagament de les sancions de circulació, així com els tributs i deutes comunals. Com a consellera de Tràmits, Tributs i Deutors del Comú d’Andorra la Vella, estic molt satisfeta de la feina que s’està fent. No és senzill crear una aplicació de pagaments en línia a l’administració i que sigui d’accés fàcil per a tota mena d’usuaris. 

L’aplicació d’Andorra la Vella apropa el ciutadà a l’administració.

Tenim la voluntat que aquesta s’utilitzi també com a canal de comunicació amb els ciutadans i per això ofereix serveis d’informació útil com ara l’agenda d’actes, l’accés directe a les xarxes socials i un apartat de notícies relatives a la mobilitat. Des del govern comunal fem novament un pas decidit per estar més a prop del ciutadà en aquests temps que corren on és tan imprescindible arribar als nostres veïns. 

Cal destacar que la digitalització de l’administració és un dels eixos polítics de Liberals i per això, estem creant eines perquè el ciutadà senti més a prop les administracions. Aquesta nova aplicació agilitza el procediment administratiu intern simplificant la resolució dels tràmits dels ciutadans i evitar que els usuaris s’hagin de desplaçar de forma física a realitzar els tràmits. En aquest sentit, continuarem treballant per implantar l’administració electrònica, tal com està previst en el full de ruta del govern comunal. 

Crec fermament que la feina que s’està duent a terme des de l’Administració està millorant el dia a dia dels nostres ciutadans i aquest és el camí a seguir.

Article d’opinió de Leticia Teixeira, consellera de Tràmits, Tributs i Deutors i Recursos Humans del Comú d’Andorra la Vella.
Publicat al Diari d’Andorra (19/01/2022)