Representació de Joves Liberals d’Andorra a l’assemblea de l’IFLRY

L’ILFRY (Federació Internacional de les Joventuts Liberals) ha celebrat aquest cap de setmana l’assemblea en la qual ha renovat el seu Bureau. La reunió, que s’ha fet telemàticament, ha comptat amb la presència de Joves Liberals d’Andorra representats pel seu president Toni Puig, i per Josep Fusté.

La sueca Amanda Kanange, ha estat escollida nova presidenta, agafant el testimoni d’Ahmad Rachwani. A l’executiva estarà acompanyada de l’alemany Michel Nentwig com a secretari general, el nordamericà Justic Meyers del Young Democrats com a tresorer, els vicepresidents Jane Fedotova de LDLU (Ucraïna), Bram Roodhart de JOD (Països Baixos), Sam Hudis dels Young Democrats (Estats Units) i Pau Vico  de JNC (Catalunya). Els auditors de l’executiva seran Nicolai Lovgret de VU (Dinamarca) i Tanzer Yuseinov de Youth MRF (Bulgària).

D’altra banda, l’assemblea del IFLRY ha aprovat el tancament de comptes de l’any 2019, ha donat el vistiplau als pressupostos pel període 2020/2021 i ha acceptat com a membres de ple dret dues organitzacions: Momentum TizenX d’Hongria i Vesna de Rússia. Ambdues organitzacions fa temps que treballen amb Joves L’A com a membres de la LYMEC.

El president de Joves Liberals d’Andorra, Toni Puig, ha manifestat satisfacció per aquesta elecció del nou Bureau. La nova executiva del IFLRY, coneixedora de la tasca de promoció que s’està fent d’Andorra per part dels Joves Liberals, ha volgut explicar-los de primera mà el programa d’acció per als propers anys. Un fet que posa en valor la feina feta als darrers anys per donar a conèixer el Principat, que ha portat recentment a organitzacions com Julis d’Alemanya o Young Democrats d’Estats Units a mostrar interès per la realitat andorrana i buscar sinergies conjuntes amb els Joves Liberals d’Andorra. La bona relació amb organitzacions estrangeres amb forta presència internacional és fonamental per situar Andorra al món i poder desenvolupar els projectes de promoció internacional del país.