Joves Liberals d’Andorra renova l’executiva

La secció jove de Liberals d’Andorra ha renovat la seva executiva pels propers dos anys, fins al 2023 tal com estableixen els estatuts de la formació.

La bona sintonia entre tots els membres de Joves Liberals d’Andorra ha permès arribar al consens per agrupar totes les propostes en el que ha estat escollit finalment el nou òrgan de govern de la secció. Al capdavant de la nova junta hi haurà Toni Puig Ariet, que renova el mandat amb la plena confiança dels seus companys. A l’Executiva l’acompanyaran Albert Areny com a vicepresident i responsable de relacions internacionals; Benjamí Tutrice com a tresorer i Lluís Cantos com a secretari.

El president dels joves ha declarat que “el repte de la nova junta és seguir treballant per aquells aspectes quotidians on el jovent està patint tantes dificultats com l’accés a un habitatge o a l’entrada al mercat laboral”.

A la trobada ha participat el president de Liberals d’Andorra i ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, que ha encoratjat a la nova junta destacant la seva tasca en l’àmbit internacional del qual ha assegurat ser la “pedra angular”. En el mateix sentit, el secretari general i conseller del Comú d’Andorra la Vella, Gerard Estrella i la ministra d’Afers Socials, Joventut i Igualtat, Judith Pallarès, han volgut felicitar a la nova Executiva animant-los a seguir treballant per tots els joves del país.

Així mateix, han participat representants d’organitzacions internacionals, Pau Vico, vicepresident de la IFLRY (Federació Internacional de Joves Liberals) i Bàlint Gyévai i Laia Comerma, secretari general i membre del Bureau de la LYMEC (Federació Europea de Joves Liberals) respectivament.

Finalment, Toni Puig ha destacat també com a objectiu de la nova executiva “divulgar les polítiques liberals als joves d’Andorra i seguir treballant activament per les relacions internacionals que tan necessàries són per al país”.