Joves Ld'A no participaran a l'acte sobre abstenció juvenil organitzat per FNJA i 'Joves de DA'

Els Joves Liberals d’Andorra han pres la decisió de no participar en l’acte sobre l’abstenció juvenil, previst per aquest dissabte al Parc Central d’Andorra la Vella, que organitzen el Fòrum Nacional de la Joventut d’Andorra (FNJA) i els ‘Joves de DA’ després que no s’hagin acomplert un seguit d’acords verbals. En concret, els Joves Liberals asseguren que tot i que des de l’organització se’ls hi havia donat temps per prendre una decisió fins al 4 d’octubre, els organitzadors ja van publicitar l’acte dilluns sense esperar que es reunís l’executiva dels Joves Liberals i sense incloure el logo d’aquesta formació en la publicitat de l’acte.

Els Joves Liberals se senten marginats en l’organització d’aquest acte i han pres la decisió de no col·laborar-hi. Alhora denuncien l'”excessiva politització” que se n’està fent per part de Demòcrates per Andorra

Per aquest motiu els Joves Liberals “entenem que en cap moment s’ha esperat des de l’organització que la formació pogués decidir internament la nostra participació en l’acte, a la vegada que recordem que mai hem rebut cap invitació per escrit per participar-hi, ja sigui per part de ‘Joves de DA’ o bé des del Fòrum Nacional de la Joventut d’Andorra (FNJA)”. Malgrat aplaudir la iniciativa de tractar la problemàtica de la creixent abstenció juvenil al país, l’acte d’aquest dissabte “ha perdut l’ocasió de ser un punt de trobada i reflexió neutre al estar sent clarament polititzat per part de DA”.

Tot i no haver comptat amb els Joves Liberals en l’organització i “que considerem que l’acte pot quedar desvirtuat per l’excés de protagonisme dels ‘Joves de DA'”, des de Joves Liberals d’Andorra “anunciem que alguns dels nostres membres assistiran a l’acte com a públic, per tal d’escoltar les propostes -tot i haver-nos deixat al marge- per evitar que els joves del país es quedin a casa el dia que es celebren unes eleccions”.