JLA inicia un seguit de trobades amb associacions del país en matèria d'igualtat

Les trobades volen copsar les propostes de les associacions per millorar les polítiques d’igualtat.

Joves Liberals d’Andorra (JLA) inicia, aquest dijous al vespre, un seguit de trobades amb associacions del país que treballen en l’àmbit de la igualtat. L’objectiu d’aquestes reunions és conèixer les experiències i els reptes d’aquestes associacions per aconseguir una societat més justa.

Les trobades pretenen ser una taula rodona on es debati i s’analitzin les desigualtats existents al país i com fer-hi front detectant les mancances i disfuncions en l’aplicació de polítiques d’igualtat. Alhora, fruit d’aquesta anàlisi es farà un recull de les deliberacions i idees presentades, per configurar una proposta global de millora de les polítiques d’igualtat a Andorra.

La primera trobada té lloc, aquest dijous a les 21 h, a la seu de Liberals d’Andorra, situada a l’Edifici Eland d’Andorra la Vella. Amb la intenció de donar a conèixer a la societat els resultats d’aquestes reunions amb les associacions ben aviat Joves Liberals d’Andorra farà públic el contingut i les decisions preses per aconseguir un país més igualitari.