La nova Executiva de Joves perfila l’acció política

Toni Puig, president de Joves Liberals d'Andorra (esquerra) i Benjamí Tutrice, tresorer (dreta).

Els Joves Liberals d’Andorra han celebrat la primera reunió a càrrec de la nova executiva en la qual hi ha pres part una desena de membres tant de forma telemàtica com de forma presencial. En aquesta trobada els flamants càrrecs electes han explicat la distribució de tasques en el si de l’executiva, així com els reptes marcats pels propers anys.

El president de la secció jove, Toni Puig, ha anunciat que “concentrarem els esforços en els problemes del jovent del país sense deixar de banda el nostre hàbit en fer propostes a l’Executiva del partit”.

Per la seva banda, els consellers generals Ferran Costa i Sílvia Ferrer han participat en la reunió per explicar el document final de la Proposta d’Acord per la Joventut en la qual s’ha estat treballant les darreres setmanes al Consell General. Cal recordar que aquest text és una proposta coral de les formacions joves de les forces polítiques del país que ha acabat treballant-se en comissió a la seu parlamentària en la seva etapa final. La propera setmana es farà la presentació d’aquest document.