Els Joves Liberals assisteixen a la 9a Assemblea del Fòrum Nacional de la Joventut

El passat dissabte 21 de Setembre va tenir lloc la 9a Assemblea del Fòrum Nacional de la Joventut d’Andorra (FNJA) i els Joves Liberals d’Andorra van ser-hi presents. Cal recordar que el FNJA és l’organització del país on estan representats tots els joves de 16 a 29 anys, un espai on tots els joves es poden expressar de manera lliure i oberta les seves inquietuds o projectes. També es pretén canalitzar eficaçment la lliure participació dels joves del Principat d’Andorra en la vida política, social, econòmica i cultural.

L’assemblea d’enguany era de vital importància, ja que les dues anteriors es van tancar sense quòrum necessari. Si això hagués tornat a passar -no va ser així, ja que es van complir els requisits-, la Taula Permanent del FNJA s’hagués vist obligada a cessar i, això sense dubte, hagués comportat un futur incert per la continuïtat del Fòrum Nacional de la Joventut d’Andorra.

Representants dels Joves Liberals d’Andorra a la 9a Assemblea FJNA | Ordino

Durant la 9a Assemblea s’ha aprovat la liquidació del pressupost del 2018 amb la presentació dels diferents projectes que s’han dut a terme com van ser la participació a l’European Youth Event a través d’una delegació en la qual hi va ser  present Toni Puig, president dels Joves Liberals d’Andorra; la participació en una competició internacional de robòtica, la First Global Challenge; o la participació en el “Moviment Jove” conjuntament amb el Govern, els set comuns i el Carnet Jove Andorra.

Per últim, el FJNA també ha aprovat el projecte de pressupost per al 2020 en el qual se segueix apostant per ajudar projectes dels joves del país i també una professionalització del Fòrum amb la contractació d’un tècnic que ajudarà a tenir una millor organització i tenir molta més activitat.

Des dels Joves Liberals d’Andorra volem felicitar la gran feina feta per l’actual Taula Permanent que ha treballat des del voluntariat pels joves del país.