Victor Filloy visita les obres de la CG-3 a la cruïlla d’Anyós i la nova voravia a Arinsal

SFGA/JAViladot

Víctor Filloy ha estrenat el seu no càrrec com a ministre de Territori i Habitatge visitant l’inici de les obres de la fase 2 d’eixample i rectificació de la CG-3 entre la rotonda de la boca oest del túnel de les Dos Valires i la cruïlla d’Anyós.

Filloy ha destacat que aquesta “és una obra molt demanada per la població, especialment de la Massana i d’Ordino, ja que el projecte permet guanyar uns 4 metres per cada costat de la via. Un cop finalitzada l’obra la secció de carretera quedarà amb la voravia del costat esquerre disposant de 3 carrils de circulació -un de pujada, un de baixada i un reversible- mantenint el voral bici en sentit ascendent.

El titular de Territori i Habitatge s’ha desplaçat també a l’entrada d’Arinsal, on ha visitat el començament de les obres d’eixample i rectificació de la CG-5 a l’entrada del poble. L‘objectiu és construir una voravia al costat esquerre de la carretera d’uns 200 metres en el tram mencionat que ha de suposar un pas més en la connexió per a vianants entre Arinsal i la Massana.

Victor Filloy ha destacat que amb aquest projecte es compleix amb la proposta guanyadora del Pressupost Participatiu del 2019 que va proposar la creació d’una voravia entre els nuclis de la Massana-Erts-Arinsal. Finalment, ha destacat que “es dona més seguretat a la via i es facilita el pas dels vianants en aquesta zona“.