Presentada la nova web del projecte ‘Andorra, Reserva de la Biosfera’

El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, ha presentat, aquest dimecres durant la sessió del Consell de Ministres, la nova web www.andorrabiosfera.ad, impulsada pel Govern per apropar a la ciutadania el procés iniciat perquè Andorra sigui considerat de manera íntegra Reserva de la Biosfera de la UNESCO.

Aquest era un dels 10 compromisos del programa electoral de Liberals d’Andorra en les darreres eleccions, donant molta importància a la sostenibilitat mediambiental i que vol convertir Andorra en el primer país del món en tenir la distinció de Reserva Mundial de la Biosfera.

Aquest nou portal donarà informació sobre la finalitat de convertir-se en una reserva de la biosfera, que permeti conciliar la biodiversitat, el desenvolupament socioeconòmic i els valors culturals mitjançant l’adopció dels objectius de desenvolupament sostenible.

Així mateix, la web pretén donar visibilitat al procés de candidatura i les seves diferents fases, publicant els documents relacionats, vehiculant el procés participatiu i resolent els dubtes al voltant del projecte.