Noves marques per potenciar la inversió estrangera

SFGA/CEsteve

El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, ha presentat el naixement de tres noves marques: Andorra Business, Andorra Recerca i Innovació, i Andorra Digital. L’objectiu és “enfortir el posicionament d’Andorra a través del model econòmic del país i el seu sector empresarial, el coneixement i la digitalització i tot sota una estratègia d’optimització dels recursos, de millora de les sinergies i del potencial dels diferents equips de treball” ha assegurat Jordi Gallardo.

D’aquesta forma, les noves marques engloben l’agència de promoció i desenvolupament econòmica d’Andorra (Andorra Business, coneguda fins ara com Actua Empresa), i la fundació recentment creada de la fusió de l’Institut d’Estudis Andorrans (IEA) l’Observatori de la Sostenibilitat d’Andorra (OBSA) i Actua Innovació, sota el nom d’Andorra Recerca i Innovació. Per la seva banda, el projecte encarregat d’impulsar el programa de Transformació Digital d’Andorra es comunicarà amb el nom d’Andorra Digital.

Com s’ha posat en relleu durant la presentació, la nova imatge servirà per comunicar de forma conjunta els diferents eixos històrics de recerca i innovació que ara quedaven dispersos entre diferents centres i marques alhora que ajudarà a projectar i posicionar internacionalment, amb una visió de marca país, els projectes d’Andorra, reforçant el sector de la Recerca i la Innovació com a sector estratègic i de posicionament de país.