Marc Galabert anuncia les noves marques per projectar internacionalment Andorra

El secretari d’Estat de Diversificació econòmica i Innovació, Marc Galabert, ha explicat el canvi de marques per impulsar el posicionament internacional d’Andorra. Des del ministeri d’Economia i Empresa s’ha entès que “era un bon moment per plantejar un canvi de marca que fos més explicativa i posicionés el país de forma més clara”, ha afirmat Galabert. Els projectes que fins ara s’englobaven sota els paraigües d’Actua Empresa i Actua Tech, ara s’impulsaran a través de les noves marques Andorra Business, Andorra Recerca + Innovació i Andorra Digital. D’aquesta manera es permetrà ampliar l’abast del posicionament internacional i impulsar la inversió estrangera al Principat.

En aquest sentit, Marc Galabert ha destacat la importància de col·locar el nom del país al davant de cadascuna dels tres projectes, així com la transversalitat entre elles, un tret distintiu que segueixen altres països. Respecte a la inversió estrangera, ha posat en assegurat que “cada vegada hi ha més projectes destinats als sectors no tradicionalscom poden ser la digitalització empresarial o la salut i el benestar.

Finalment, el secretari d’Estat de Diversificació Econòmica i Innovació ha afegit que la tasca d’impuls a l’emprenedoria que s’està duent a terme des de l’Executiu liberal seguirà “buscant connectar el capital amb les idees, obrint fòrums i posicionant Andorra com un entorn segur” perquè els projectes es materialitzin.

Entrevista a Marc Galabert, a l’ ‘Ara i Aquí’ de Ràdio Nacional d’Andorra: