Govern posa en marxa l’Oficina de l’Habitatge

Foto:SFGA/CEsteve

L’Executiu inaugura l’Oficina de l’Habitatge, un nou servei d’atenció al ciutadà pensat per resoldre dubtes, informar i assessorar sobre aspectes relacionats amb l’habitatge de forma presencial. Les dependències es troben a l’edifici de Casa Motxilla on fins ara hi havia el Servei de Política Lingüística, a la placeta Sant Esteve d’Andorra la Vella.

L’Oficina de l’Habitatge disposa d’un professional del Ministeri especialitzat i amb una àmplia formació en habitatge per atendre les consultes i que alhora també té la potestat, si fos necessari, de derivar a altres canals de l’Administració per dubtes més específics. L’obertura de l’Oficina és una “prioritat” per a l’Executiu a l’hora d’avançar en la resposta a la situació dels preus dels lloguers que viu Andorra. Des d’avui mateix els ciutadans tenen el seu abast un servei centralitzat i unificat per fer les seves consultes sobre l’habitage amb l’assessorament d’una formada en aquest àmbit.

Xavier Espot i Víctor Filloy en la inauguració de l’Oficina de l’Habitatge. Foto:SFGA/CEsteve

La nova oficina oferirà un horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 8 hores a 15.30 hores, així mateix s’ha habilitat l’adreça de correu electrònic habitatge@govern.ad i el telèfon de contacte +376 727133. El cap de Govern, Xavier Espot, i el ministre d’Afers Socials, Habitatge i Joventut, Víctor Filloy, han inaugurat aquest dimarts les instal·lacions de l’Oficina de l’Habitatge