Gallardo presenta les noves accions del Pla estratègic de comerç

El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, va anunciar les noves accions del Pla estratègic de comerç als representants del sector amb la voluntat de millorar la competitivitat, la innovació i la digitalització que serveixin per donar un nou impuls a un dels pilars de l’economia andorrana.

D’aquesta manera, el ministre va anunciar la creació de tres grups de treball des del Consell Andorrà de la Competitivitat del Comerç (CACC). Concretament, els tres nous grups de treball són: Andorra Shopping, Excel·lència comercial i Observatori del comerç.

L’Andorra Shopping servirà per potenciar l’experiència comercial. Pel que fa al grup d’Excel·lència comercial, tindrà la voluntat de treballar la dinamització i l’atracció de noves marques. Finalment, l’Observatori del comerç serà un nou espai d’anàlisi i reflexió sobre la venda al detall. En la reunió, també hi va participar el secretari d’Estat d’Economia i Empresa, Èric Bartolomé, i el director d’Empresa, Comerç, Desenvolupament Industrial i Transport, Josep Pujol.