Gallardo presenta la 7a edició del projecte Tàndem

El ministre de Presidència, Economia i Empresa i president d’Andorra Business, Jordi Gallardo, acompanyat de la ministra d’Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla han presentat la 7a edició del projecte Tàndem, que té com a objectiu implicar la comunitat educativa d’FP amb projectes innovadors que es desenvolupin a les empreses.

Enguany, el projecte té un rècord de participació i hi prendran part 93 alumnes i 18 docents. Les empreses d’aquesta edició són: Caldea; Ràdio i Televisió d’Andorra; Tècniques d’Avantguarda; Centre mèdic Valira; i HomeBox. Gallardo ha destacat que el projecte es troba molt consolidat i en un constant creixement.

A més, per primera vegada podran participar en el projecte alumnes i professors de la branca sociocomunitària i sanitària. Així doncs, els objectius principals són: implicar la comunitat educativa d’FP amb projectes innovadors que es duguin a terme a les empreses; potenciar el talent dels alumnes; augmentar les oportunitats laborals dels joves; i incrementar la competitivitat de les empreses.