Gallardo presenta un pla de subvencions per a 150 empreses andorranes

SFGA/JAViladot

El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, ha presentat la quarta edició del programa de subvencions per a la petita i mitjana empresa andorrana, amb l’objectiu de donar suport als seus processos de transformació cap a negocis més innovadors i competitius. Les ajudes destinen una partida de 180.000 euros i l’import màxim que s’atorgarà serà de 5.000 euros per beneficiari.

Gallardo ha destacat que “els ajuts d’Actua Empresa preveuen la subvenció de la contractació d’una determinada tipologia de serveis que contribueixen a facilitar l’accés de l’empresa a la digitalització, la innovació, la internacionalització i l’emprenedoria, acompanyant la seva expansió internacional i la seva presència a l’exterior”.

El titular d’Economia i Empresa ha explicat que les ajudes “en el context actual són encara més necessàries”. L’objectiu d’aquestes subvencions “és facilitar i incentivar que les empreses del país que tenen més limitacions per accedir a serveis professionals externs, per la seva naturalesa, puguin contractar-los i, així, professionalitzar-se i anar incorporant la variable de la innovació i de la internacionalització en el seu negoci per ser més competitives” ha afegit Gallardo.

El període de recepció de sol·licituds per aquestes subvencions finalitza el 22 de juny i podran ser lliurades a les oficines d’Actua Empresa.