Gallardo lliura els diplomes del programa ‘Activa’t’

El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, ha lliurat els diplomes als participants al programa ‘Activa’t, que té la finalitat de reduir la desocupació entre els joves i alhora orientar-los i formar-los en recerca de feina, així com introduir-los al món laboral mitjançant experiències ocupacionals en el lloc de treball.

L’edició d’enguany ha comptat amb la participació de 10 joves d’entre 17 i 27 anys, i tres dels participants han acabat contractats. En aquest segon programa hi han participat un total de 9 empreses.

‘Activa’t’ és un programa organitzat pel Servei d’Ocupació d’Andorra (SOA) i es dirigeix preferentment a joves de 16 a 25 anys sense experiència laboral prèvia. Concretament, el programa consta de tres fases i Gallardo ha destacat que els 10 joves les han superat satisfactòriament.

La primera fase consisteix en accions d’orientació i tutorització. La segona fase consta d’un programa de 16 hores de formació, i finalment, en la tercera fase cada jove realitza una experiència ocupacional de com a màxim una setmana.