Gallardo i Galabert expliquen a Londres les possibilitats d’inversió a Andorra

El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo i el secretari d’Estat de Diversificació Econòmica i Innovació, Marc Galabert, ha visitat el Regne Unit amb l’objectiu de promoure entre el sector empresarial la inversió al país andorrà. Gallardo ha explicat en un seguit de trobades el model econòmic andorrà.

Gallardo ha anunciat que la inversió estrangera britànica formalitzada el 2021 va superar els vuit milions d’euros, un resultat que multiplica per cinc la millor xifra del 2017. En aquest context, s’ha volgut continuar “treballant per incrementar els intercanvis comercials i econòmics entre els dos països” en el marc de les reunions amb representants d’empreses de diversos sectors d’interès estratègic per potenciar intercanvis econòmics amb el Regne Unit.

 

Finalment, Jordi Gallardo ha concedit una entrevista als rotatius ‘Financial Times’ i ‘Independent’ on ha assegurat que Andorra és un ferm candidat a ser la capital del sector en un context on han detectat que “molts dels joves no volen ser metges, advocats o arquitectes. Volen estar en aquesta indústria”. Així mateix, ha convidat als empresaris britànics dels eSports a què “aprofitin el règim fiscal baix d’Andorra així com la seva estratègia nacional per promoure aquest sector”.