Gallardo i Filloy participen en el Consell Econòmic i Social del Pas de la Casa

SFGA/CEsteve

El Consell Econòmic i Social del Pas de la Casa, constituït per membres dels sectors del comerç, allotjaments turístics, restauració, neu, empresarial i veïns del Pas de la Casa, han mantingut la primera reunió en la qual s’han designat els representants de cada sector. A la trobada, entre altres autoritats, hi han participat Jordi Gallardo, ministre de Presidència, Economia i Empresa i Víctor Filloy, ministre de Territori i Habitatge.

Tal com s’ha manifestat en la presentació, el nou ens constitueix un actor i interlocutor permanent per tirar endavant els projectes i la dinamització econòmica del Pas de la Casa. En aquest sentit, el ministre d’Economia i Empresa, Jordi Gallardo, ha explicat que “aquest consell és la culminació de la necessitat real de tenir una interlocució directa entre les administracions i el teixit productiu, econòmic i social del Pas de la Casa”.

Víctor Filloy i Jordi Gallardo en el Consell Econòmic i social del Pas de la Casa. Foto:SFGA/CEsteve

Per la seva banda, el ministre de Territori i Habitatge, Victor Filloy, ha agraït la implicació del Comú d’Encamp i els representants dels diferents sectors per endegar el projecte, així com ha desitjat que “el projecte doni fruits ben aviat i que el model es pugui repetir a d’altres punts del Principat”.

Finalment, Jordi Gallardo ha manifestat als empresaris que “necessitem tenir una relació directa amb vosaltres per conèixer quines són les vostres necessitats i propostes, especialment en l’escenari postcovid”.

Els ministres liberals seran uns dels representants del Govern d’Andorra al llarg de les reunions que s’aniran produint amb els representants del Consell Econòmic i Social del Pas de la Casa.