Gallardo i Canals es reuneixen amb el Consell Econòmic i Social del Pas de la Casa

El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, i la ministra de Turisme, Verònica Canals, han assistit aquest dimarts al Pas de la Casa en una trobada convocada pel Comú d’Encamp. En aquesta reunió hi han estat presents els representants d’hotelers i allotjaments del Consell Econòmic i Social del Pas de la Casa, que han pogut traslladar als membres de l’Executiu les preguntes i preocupacions del sector.

En aquesta reunió, Jordi Gallardo ha aprofitat per explicar les mesures impulsades des del Govern per fer front a la crisi derivada de la pandèmia. Concretament, el titular d’Economia i Empresa s’ha referit a la gestió dels ERTOs i a la modificació de la llei òmnibus que ha habilitat un nou mecanisme que permet la pròrroga automàtica de les prestacions si la situació de dificultat persisteix.


Per la seva banda, la ministra de Turisme, Verònica Canals, ha posat èmfasis en les mesures que s’estan prenent pel sector turístic del país amb qui l’Executiu està permanentment en contacte, implementant accions que s’adaptin al context de restriccions de mobilitat a cada moment.

Finalment tant l’Executiu com els empresaris s’han emplaçat a recollir de forma permanent les demandes per mantenir un diàleg i treball conjunt per fer front als estralls provocats per la Covid-19.