Gallardo i Canals presenten l’Andorra Health Destination

Foto: SFGA/JAViladot

Actua Empresa i Andorra Turisme han presentat conjuntament el projecte ‘Andorra Health Destination’ que neix amb l’objectiu de potenciar l’oferta del turisme de salut al Principat.

El ministre de Presidència, Economia i Empresa,  Jordi Gallardo, ha explicat que l’Andorra Health Destination és un producte públicoprivat per promocionar Andorra com una destinació de turisme de salut a aquelles empreses del sector que rebin potencialment clients estrangers i que puguin oferir una experiència de la màxima qualitat. Així mateix, Gallardo ha recordat que l’Andorra Health Destination “és una nova iniciativa que vol potenciar un dels sectors prioritaris dins de la nostra estratègia de diversificació del país”.

Jordi Gallardo durant la presentació del nou projecte. (Foto: SFGA/JAViladot)

Per la seva banda, la ministra de Turisme, Verònica Canals, ha destacat que abans de la pandèmia el 34% dels visitants (2,7 milions de turistes) arribaven al país atrets pels serveis de wellness on passaven de mitjana uns 3 dies gaudint d’aquesta oferta. Canals ha manifestat, així mateix, que “volem aprofitar la tendència i l’oferta diversa i de màxima qualitat que ofereixen les nostres empreses per atraure aquest tipus de turisme”.

Verònica Canals durant la presentació de l’AHD. (Foto: SFGA/JAViladot)

A la web healthdestination.ad apareix tota la informació sobre aquest nou club on tots els interessats poden consultar els requisits per formar part d’aquest nou projecte.