Jordi Gallardo: “El Govern ha destinat 36 milions d’euros als ERTO”

El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, ha defensat l’acció política de l’Executiu sobre els ERTO durant la sessió de control al Govern celebrada aquest dijous al Consell General.
 
Gallardo ha recordat el compromís del Govern amb els treballadors, amb les empreses i amb “totes les persones que viuen a Andorra”, en uns moments tan complicats com els que s’estan vivint.

Referent a les mesures per fer front als estralls econòmics provocats per la pandèmia, Gallardo ha considerat que “el Govern no ha defugit la seva responsabilitat en cap moment per donar resposta a aquesta crisi. El nostre compromís és gestionar uns recursos públics que no son infinits, conscients que l’esforç que s’està fent com a país és immens”, assegurant, així mateix, que “només en prestacions d’ERTO s’han destinat fins a 36 milions d’euros”.

Finalment, el ministre Jordi Gallardo ha explicat que l’Executiu manté un diàleg constant amb Ski Andorra per conèixer les conseqüències que estan patint arrel de la Covid-19 durant aquesta temporada d’hivern.

 

Intervenció íntegra de Jordi Gallardo