Galabert explica el model andorrà a l’Expo 2020 de Dubai

El secretari d’Estat de Diversificació Econòmica i Innovació, Marc Galabert, s’ha reunit amb la secretària general de la Francofonia, Louise Mushikiwabo, durant la celebració de l’Expo 2020 a Dubai. En aquesta trobada han abordat i intercanviat visions polítiques sobre la importància de la innovació en la recuperació econòmica.

Com a comissari general del Pavelló d’Andorra, Galabert també ha mantingut trobades bilaterals amb altres comissaris com José Andrés Torres, que és president d’Acció Cultural Espanyola i Luis Castro Henriques, president de l’agència d’inversió i comerç exterior de Portugal.

 

El secretari d’Estat de Diversificació Econòmica i Innovació, Marc Galabert amb José Andrés Torres, president d’Acció Cultural Espanyola.

 

En el marc d’aquestes trobades, Marc Galabert es va reunir amb el director general de l’Israel Institute of Innovation, Jonathan Menuhin amb qui el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, va signar un conveni a través d’Andorra Recerca i Innovació. Un acord que promou l’emprenedoria i l’impuls del sector privat a través de la Innovació.

Aprofitant les trobades a l’Expo 2020, Galabert s’ha reunit amb els representants dels pavellons de San Marino i Mònaco, amb qui ha pogut tractar sobre l’acord d’associació amb la UE; així com un representant de Luxemburg, amb qui han abordat temes econòmics i compartit l’estratègia d’innovació d’Andorra. Tanmateix, Galabert ha mantingut dues reunions bilaterals amb França i Rússia.