Filloy destaca les polítiques d’habitatge del Govern

El ministre de Territori i Habitatge, Víctor Filloy, ha anunciat que el Govern està a prop de tancar el fons publicoprivat amb 12 milions d’euros per crear habitatge a preu assequible. Respecte de la dada que indica que al país existeixen més de 6.000 pisos buits en l’actualitat, Filloy ha explicat que “hi ha segones residències, edificis fora d’ús, pisos a la venda, entre d’altres que fan molt dificil atacar aquesta qüestió“. Així mateix, ha remarcat que s’ha d’analitzar com actuar i seguir impulsant polítiques d’habitatge.

El titular d’Habitatge ha volgut destacar positivament l’acció del Govern en aquesta matèria, afegint que “estem creant habitatge social i assequible i s’estudien altres necessitats, però tot això s’ha de fer sostingudament”.

Referent a Territori, Filloy ha dit que aquest any el pressupost és de mínims, però que té la creença que la pròxima legislatura “el desdoblament de la Massana hauria de ser una prioritat“. Tanmateix, Filloy creu necessari invertir en alternatives viàries i infraestructures al país. Respecte al tancament de l’abocador de terres de Beixalís, alerta que “la situació pot ser greu perquè pot tenir conseqüències en les obres” i ha emplaçat als comuns per trobar una solució com més aviat sigui possible.

Entrevista a Víctor Filloy, als ‘Matins de la Nacional‘ de Ràdio Nacional d’Andorra: