Verònica Canals defensa la tasca feta per Turisme els darrers dos anys

La ministra de Turisme, Verònica Canals, ha fet balanç dels dos anys al govern després que dijous passat anunciés que deixa el càrrec ministerial per motius personals i familiars.

Canals ha destacat l’acció política realitzada durant el seu mandat on s’ha treballat per recuperar els visitants a través del turisme cultural, familiar i també inclusiu. En el mateix sentit, ha defensat que “hem de creure en la marca Andorra. Som petits però potents” en referència a un sector “que aquest estiu continuarà sent complicat pel fet que els països seran molt proteccionistes i voldran mantenir el turista al seu país” ha alertat.

En la darrera entrevista de Verònica Canals com a ministra de Turisme ha explicat que les accions de promoció turística del país els propers mesos ja estan “organitzades i consensuades amb el sector“. Per davant hi ha actes tan importants com l’arribada i la sortida de dues etapes de ‘Le Tour de France‘ o el retorn del ‘Cirque du Soleil‘, que “tornarà a fer la gira per diferents països properament” ha anunciat.

Entrevista a Verònica Canals, a l’ ‘Ara i Aquí’ de Ràdio Nacional d’Andorra: