Acords bilaterals en matèria d’inversió estrangera, emprenedoria i innovació amb Singapur

El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, ha mantingut reunions bilaterals amb el viceprimer ministre i ministre Coordinador de Polítiques Econòmiques de Singapur, Heng Swee Keat, i amb el ministre de Comerç i Indústria, S. Iswaran. Les trobades han servit per explorar la possibilitat de tancar un acord de reciprocitat en matèria d’inversió estrangera que agilitzi les inversions en els dos països. Paral·lelament, Gallardo també ha treballat en un altre acord amb Enterprise Singapore i Andorra Business i Andorra Recerca + Innovació, en matèria d’emprenedoria i ecosistema d’innovació .

“L’objectiu ha estat traslladar al Govern de Singapur la voluntat d’incrementar les inversions entre els dos Estats, a través d’un conveni que afavoreixi la inversió estrangera, i també posar en contacte les dues agències d’inversió (Andorra Business i Enterprise Singapore) per afavorir el contacte dels ecosistemes d’empreses emergents i d’innovació dels dos països”, ha manifestat Gallardo. A les reunions també ha participat, el secretari d’Estat de Diversificació Econòmica i Innovació, Marc Galabert.

Les reunions s’han celebrat aprofitant la participació d’Andorra en el congrés del Global Sports Innovation Center de Microsoft.