The Cloud, “DA continua improvisant amb els diners de tots”

L’anunci de la suspensió del projecte del The Cloud és una mostra més que “DA continua improvisant amb els diners de tots”. Judith Pallarés i Ferran Costa han denunciat que “aquesta és una prova de la manca de previsió de Govern i del malbaratament de diners públics en projectes inviables”.

Per tal de saber “quan ens ha costat a tots el projecte fallit del The Cloud, demà mateix, entrarem una pregunta oral i una demanda d’informació a Govern per conèixer en detall el cost de totes les accions que s’han portat a terme en aquest projecte” ha indicat Costa.

En la pregunta oral, el Govern haurà de respondre “el cost dels concursos d’idees, estudis, plans estratègics i projectes encarregats respecte aquest edifici”. També ha d’informar del “cost anual del lloguer” que ocupen les oficines comercials d’Andorra Telecom, “l’import que s’ha pagat fins ara pel lloguer d’aquestes oficines” i, finalment, “quin cost ha suposat l’enderrocament de l’edifici antic d’Andorra Telecom”.

Pel que fa a la demanda d’informació, es sol·licita a l’executiu una “relació exhaustiva de tots els concursos d’idees, estudis, plans estratègics i projectes encarregats respecte a aquest edifici, tant pel que fa a la seva construcció com a la seva ocupació comercial, i el seu respectiu cost” i també es demana una “còpia del contracte de lloguer dels espais que actualment ocupa l’oficina d’atenció comercial d’Andorra Telecom al centre d’Andorra la Vella”.

Pots consultar la pregunta i la demanda d’informació a l’enllaç següent:

Pregunta i demanda d'informació sobre The Cloud