Quatre preguntes del Grup Liberal per la pròxima sessió de control al Govern

ANDORRA LA VELLA 30/11/2016 SESSIÓ ORDINARIA DEL CONSELL GENERAL. FOTO DIGITAL EDUARD COMELLAS. POLITICA CONSELL GENERAL PARLAMENT

El Grup Parlamentari Liberal ha registrat 4 preguntes orals per la pròxima sessió de control al Govern prevista pel 14 de desembre. Les preguntes han estat entrades a Sindicatura per Ferran Costa (3) i Josep Majoral (1). El GPL no descarta entrar alguna pregunta més pel plenari del dijous 14. En aquest cas, hauria de fer-ho pel procediment d’urgència que permet registrar els textos fins a 24 hores abans que s’iniciï la sessió.

Josep Majoral preguntarà al Govern per “la valoració que fa del primer any de funcionament de la planta de cogeneració de Soldeu” després d’haver rebut la informació sobre els resultats econòmics de la planta durant els primers 12 mesos de funcionament.

Pel que fa a les preguntes de Ferran Costa. En la primera s’interessa pel “salari brut mensual global de tots els ministres, secretaris d’Estat i directors en tots els ministeris durant el mes d’octubre del 2017”. La pregunta ve motivada per la reorganització ministerial feta per Govern i per les intencions manifestades per l’exectutiu de “contenir la despesa ministerial”.

La segona pregunta de Ferran Costa fa referència al suport econòmic i logístic que rep la cursa Andorra Ultratrail. En concret, Costa vol saber “quines informacions […] aporta l’organització perquè Govern pugui determinar el tipus de suport logístic i econòmic que aporta a aquesta cursa”.

La tercera i última pregunta registrada per Ferran Costa fa referència “al cost total -des de l’any 2011 fins al dia d’avui- de tots els estudis de viabilitat, informes, redaccions de projectes, honoraris d’experts, etc.” que d’una manera directa o indirecta hagin estat relacionats amb l’Heliport Nacional.