Liberals d’Andorra + Unió Lauredina proposa crear un fons social per evitar que ningú és quedi sense les necessitats bàsiques

En una reunió amb els responsables de Càritas parroquial, el cap de llista Joan Albert Farré ha dit que l’objectiu de la mesura és que “cap ciutadà de la parròquia es quedi sense els serveis bàsics que es mereix tota persona”.

El cap de llista de Liberals d’Andorra + Unió Laurediana, Joan Albert Farré, ha visitat aquest dimarts al matí el local de Càritas parroquial a Sant Julià de Lòria on ha tingut l’oportunitat de copsar de primera mà les accions que porta a terme a la parròquia aquest col·lectiu. Acompanyat per altres membres de la candidatura, Farré ha anunciat que “volem crear un fons social perquè cap ciutadà de Sant Julià no quedi en exclusió dels béns o dels serveis bàsics que tothom necessita i es mereix”.
Els liberals lauredians tenen com a fil conductor del programa que la qualitat de vida dels habitants de Sant Julià de Lòria millori en tots els sentits i per això centraran tots els esforços, especialment en els col·lectius de gent gran, joves i els infants. Joan Albert Farré ha assegurat que, “com a institució, el Comú ha de garantir que ningú tingui problemes d’exclusió social o de privació dels serveis bàsics”.

Farré ha dit que aquestes polítiques es faran en col·laboració amb les entitats socials de la parròquia que treballen per les persones més desafavorides. “La idea és que tots els ciutadans de Sant Julià de Lòria estiguin atesos pel que fa a les necessitats bàsiques”.