Liberals d'Andorra + Unió Laurediana aposta amb fermesa per l’ús de les energies renovables

La candidatura de Liberals+UL ha explicat aquest dilluns a la tarda les propostes en matèria d’energies renovables. Coincidint amb el dia que comença a París la Cimera sobre el Canvi Climàtic, el cap de llista Joan Albert Farré ha remarcat el compromís de la parròquia envers la solidaritat mundial.
En el dia que ha començat a París la cimera decisiva per al canvi climàtic i de la qual han de sortir compromisos ferms per part de tots els països, el cap de llista de Liberals+Unió Laurediana ha explicat les propostes programàtiques en matèria d’energies renovables. “Nosaltres volem que Sant Julià de Lòria, que té el 95% del seu territori de zona boscosa, aposti pel respecte del medi natural i per la qualitat de vida dels seus conciutadans, ha manifestat Farré.

Farré ha remarcat “la contribució que el nostre poble ha de fer sota el principi de solidaritat mundial en la nostra petita proporció”. En aquest sentit, els liberals lauredians proposen un full de ruta clar en la producció d’energies renovables amb minicentrals hidràuliques, i millor gestió dels residus, sempre cercant participació i implicació de les empreses. A més, proposen la creació del segell de denominació “Laurèdia Verda” amb el desenvolupament de noves vies verdes i espais d’interès natural i la instal·lació de sistemes d’estalvi energètic en tots els edificis públics.

Joan Albert Farré, ha fet aquestes declaracions acompanyat de cinc membres més de la candidatura, justament al costat d’un dels motius nadalencs de llum led que guarneixen la parròquia. “Completarem la instal·lació de l’enllumenat públic en sistema led per reduir el consum energètic i promourem la substitució progressiva del parc mòbil de vehicles a fi que els elèctrics vagin guanyant terreny”, ha explicat.