Liberals vol una major col·laboració público-privada per diversificar l’economia del país

Els tres consellers generals del Grup Parlamentari Liberal s’han reunit aquest dimecres al matí amb membres de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA) per debatre i analitzar el document amb les propostes per a la diversificació econòmica que des de l’agrupació d’empresaris s’ha tramès als partits polítics.

Liberals d’Andorra defensarà en el seu programa electoral una major col·laboració entre l’administració pública i el sector privat per tirar endavant la diversificació econòmica del país

La presidenta suplent del GPL, Judith Pallarés, ha explicat que “des del primer moment ens van interessar molt les propostes que ens han fet arribar i aquesta reunió ha servit per comentar amb la CEA part del contingut i aclarir alguns dubtes”. Davant dels responsables empresarials, els consellers liberals han defensat “la necessitat de reforçar la col·laboració público-privada, de treballar plegats i donar suport per desenvolupar gran part de les propostes presentades”.

Precisament, Liberals d’Andorra defensarà en el seu programa electoral una major col·laboració entre l’administració pública i el sector privat per tirar endavant la diversificació econòmica del país. “No li correspon al sector públic intervenir en allò que ha de fer el privat però sí que ha d’ajudar a desenvolupar les idees que proposen” ha indicat Pallarés i ha afegit que “des de les institucions s’ha de fer tot allò que estigui al seu abast per ajudar a créixer el país i una de les opcions que hi ha és promoure canvis legislatius que permetin diversificar l’economia i donar cabuda a noves activitats”.

Judith Pallarés explicant l’E-Governance implantat a Estònia

Un dels aspectes tractats durant la reunió ha estat el de la tecnologia ‘blockchain’ que “des de L’A entenem que és molt important, sobretot pel comerç i per la modernització de l’administració” ha assenyalat Pallarés. A més, ha avançat que “aquest és un dels temes que ja havíem estudiat, per exemple en el nostre viatge a Estònia quan vam conèixer de primera mà com funciona l’E-governance, i que tindrem al nostre programa electoral”.