La moció del Grup Liberal obliga al Consell General a posicionar-se sobre Ràdio Andorra i el trasllat de RTVA

La moció presentada pel Grup Parlamentari Liberal a la sessió de Consell General d’aquest dijous ha provocat que totes les forces polítiques del Consell General s’hagin hagut de posicionar sobre el futur de l’edifici de Ràdio Andorra i la possibilitat que aculli les instal·lacions de RTVA.

Ferran Costa va ser l’encarregat de defensar la moció presentada pel Grup Liberal que finalment va ser aprovada amb el suport de tots els grups de la cambra i un cop acceptades les transaccions del PS i DA. El mateix Costa ha justificat la presentació de la moció per generar el debat entorn d’un tema que “està enquistat” i que després de 6 anys de govern demòcrata i “5 anys sense fer res” calia que finalment es prengués una decisió sobre l’ús de l’edifici de Ràdio Andorra.

De fet, Costa va exposar durant la sessió del Consell General que el mateix Govern i el Grup Demòcrata durant la campanya electoral havien defensat la necessitat de traslladar-hi RTVA, tot i això, sorprenentment encara no s’havia fet res perquè així sigui. Curiosament, però, i ara davant la moció liberal “els hi entren les presses” perquè el projecte no el lideri ningú altre. En tot cas, el parlamentari liberal considera positiu que el debat s’hagi produït i que el Consell General insti al Govern a què al llarg d’aquest any realitzi els estudis pertinents per analitzar els costos i la viabilitat de traslladar la ràdio i televisió públiques a l’edifici de Ràdio Andorra a Encamp.

Pots veure el debat íntegre i les intervencions destacades de Ferran Costa a la següent llista de reproducció del nostre canal de YouTube: