Jordi Gallardo i Marc Magallon lideraran el Grup Parlamentari Liberal

Els quatre consellers generals de Liberals d’Andorra han comunicat aquest dijous al matí a la Sindicatura que el Grup Parlamentari Liberal (GPL) estarà encapçalat per Jordi Gallardo com a president i Marc Magallon com a president suplent.

D’aquesta manera, Jordi Gallardo repetirà com a president del GPL mentre que Marc Magallon que debuta al Consell General, després de deixar el càrrec de conseller comunal a Escaldes-Engordany, serà el president suplent. La resta del Grup Liberal el formen Ferran Costa, que alhora ocuparà una secretaria de la Sindicatura, i Sílvia Ferrer Ghiringhelli.

En la comunicació tramesa a l’òrgan de govern del Consell General també s’ha adjuntat el ‘Reglament intern del Grup Parlamentari Liberal de la VIII Legislatura’. Amb la presentació d’aquesta documentació s’acompleixen l’article 24 del Reglament del Consell General que estipula que “durant els primers cinc dies hàbils després de la constitució del Consell General, un mínim de tres consellers poden constituir un Grup Parlamentari” i l’article 26 que recull la obligatorietat de disposar d’un reglament intern i fer-lo arribar a la Síndica General.