Jordi Gallardo: “El govern de coalició permetrà tirar endavant projectes de Liberals”

El president de Liberals d’Andorra i del Grup Parlamentari Liberal, Jordi Gallardo, ha valorat aquest dimarts, per primera vegada, l’acord assolit amb Demòcrates i Ciutadans Compromesos per formar un govern de coalició. “És l’única possibilitat real de poder tirar endavant moltes de les propostes del programa electoral que Liberals d’Andorra presentava a la ciutadania” ha explicat.

De fet, durant el discurs de Xavier Espot com a candidat a cap de Govern s’ha pogut constatar que “inclou una bona part dels punts programàtics que considerem importants” ha argumentat Gallardo que també ha catalogat la decisió com “una actitud de responsabilitat i d’intentar portar al Govern el programa i els projectes liberals” explicats durant la campanya electoral.

Pel que fa al funcionament del futur govern de coalició entre L’A, DA i CC, Gallardo ha detallat que “s’ha treballat per establir com ha de ser el mecanisme d’un govern de coalició que permeti als partits mantenir la seva estructura i personalitat pròpia” i ha afegit que es tracta d’un format de govern que “per primera vegada es farà a Andorra”.