Farré sospita que l’anunci del Govern d’acabar el vial és una altra promesa electoral

El candidat liberal s’ha felicitat per l’anunci del Govern, però sospita que es tracta d’una nova promesa del Govern en campanya electoral i insta l’executiu a ser seriós per una vegada.
El cap de llista a les eleccions comunals a Sant Julià de Lòria pels Liberals d’Andorra i Unió Laurediana, Joan Albert Farré, acompanyat del número 2 de la llista, Rossend Duró, s’ha pronunciat sobre la decisió del Govern d’anunciar que els treballs de les dues fases que falten per completar la variant de Sant Julià de Lòria començaran al 2016.
Farré s’ha felicitat per l’anunci de l’executiu, i ha dit que respon a les pressions i reclamacions fetes des de liberals d’Andorra+Unió Lauredia en diverses ocasions sobre la necessitat de donar resposta a la construcció urgent del vial, vist que ja no és un tema únicament de Sant Julià, sinó un tema de país. “Constatem que la nostra denuncia sobre la constat hostilitat d’aquest Govern envers projectes que puguin beneficiar Sant Julia, hagi sortit efecte”, ha explicat Joan Albert Farré, que també ha lamentat que “això hagi estat a dins en un clima de campanya electoral”.
El candidat dels liberals lauredians també ha expressat la seva sospita que la voluntat del Govern quedi en una simple promesa i ha demanat el Govern que “per una vegada sigui seriós” tenint en compte que es tracta d’un problema constant en la circulació de la parròquia i del conjunt del país.