Farré presenta la seva candidatura com la Renovació i el Progrés per a Sant Julià de Lòria

La candidatura de Liberals d’Andorra + Unió Laurediana s’ha presentat aquest dissabte al migdia en un dinar amb la premsa amb el ferm convenciment que representen la Renovació i el Progrés per a la parròquia i una alternativa clara al model de gestió actual.

Després de la negativa per part del Govern de participar amb Naturlandia, posicionament que mostra clarament l’hostilitat de l’executiu cap a Sant Julià i Naturlandia, Farré reclama que s’impliqui en l’economia productiva del país

El seu cap de llista, Joan Albert Farré ha assegurat que “tenim un projecte per potenciar la parròquia i situar Sant Julià com un lloc de referència a Andorra”. Liberals d’Andorra + Unió Laurediana compta amb un equip capaç de tirar-lo endavant, per garantir una administració transparent, propera, àgil i sanejada, que sigui el model d’una gestió responsable.

Un equip que es presenta amb la il·lusió i el compromís de tot un grup disposat a treballar per tots i cadascun dels lauredians, i format per gent amb experiència contrastada amb diversos perfils professionals, que coneix tant la realitat de la parròquia com del país i que han ostentat amb anterioritat responsabilitats polítiques.

Els liberals lauredians basen els eixos programàtics en promoure una economia productiva i competitiva, amb sostenibilitat, que incentivi l’esforç i la creativitat per generar riquesa i treball de qualitat per a tothom. Assegurar la igualtat d’oportunitats i garantir la consolidació i el creixement de l’estat del benestar. “Defensem també que Sant Julià sigui un lloc d’oportunitats i de convivència on el servei a les persones tingui un pes molt important”, ha destacat Farré.

Així, ha anunciat que la llista que lidera centrarà part de l’esforç en desenvolupar polítiques adreçades a la gent gran i especialment als joves, per oferir-los-hi noves oportunitats i que puguin desenvolupar la seva activitat econòmica i viure a la parròquia. I ho faran potenciant la cultura, l’esport i el comerç, i garantir el turisme amb la continuïtat del que ha de ser un dels motors d’aquest sector, no només de Sant Julià, sinó del nostre país com és Naturlandia.

Sobre la resposta dels ministres de finances i turisme d’assegurar que el Govern no participarà amb Naturlandia, Joan Albert Farré ha assenyalat que “nosaltres tenim visió d’Estat, i creiem que un Govern s’ha d’implicar en potenciar l’economia productiva del país al que representa. Si no de què serveix un Govern?.