Farré es reuneix amb els treballadors de Naturlandia per exposar-los-hi el seu Pla de viabilitat

El candidat liberal ha transmès un missatge de tranquil·litat als treballadors del parc als qui ha assegurat que es garantiran tots els llocs de treball.

El cap de llista a les eleccions comunals a Sant Julià de Lòria pels Liberals d’Andorra i Unió Laurediana, Joan Albert Farré el seu número dos, Rossend Duró, així com d’altres membres de la candidatura, s’han reunit avui amb representants dels treballadors de Naturlandia per tal d’exposar-los-hi personalment per deferència amb ells, els eixos centrals del Pla de viabilitat, que la formació política s’ha compromès a portar a terme amb l’objectiu de potenciar el parc.

El candidat liberal ha transmès un missatge de tranquil·litat als treballadors del parc als qui ha assegurat que si guanya les eleccions “garantirem cada un dels llocs de treball que avui hi ha Naturlandia”, i ha assegurat que es treballarà per aconseguir que el parc sigui viable.

Joan Albert Farré ha explicat que les mesures que vol posar en marxa com l’entrada de nous inversors estratègics, oferir al govern d’Andorra entrar a formar part de l’accionariat, i redefinir els concepte del projecte per generar nous ingressos, “faran que Naturlandia es converteixi definitivament en el parc de referència d’Andorra i del Pirineus”.

Farré ha recordat que “la nostra formació política ha estat la única que ha presentat un projecte per revifar i potenciar el parc”, i s’ha lamentat que Laurèdia en Comú, que compta clarament amb el suport de DA i SDP, s’hagi limitat a criticar el parc, qüestionar-ne la viabilitat i el futur, posant en perill els llocs de treball.

D’altra banda, el candidat liberal ha manifestat que “cal garantir la màxima seguretat del parc i complir amb la normativa, però les sancions per part del Govern, no són la millor manera d’ajudar al parc”. Farré ha afegit que “per aquest motiu caldrà posar en marxa una revisió dels protocols de seguretat del parc per recuperar la fiabilitat en la seguretat”. Així mateix, ja els ha anunciat una propera visita durant la campanya per difondre el missatge electoral.