Farré afirma que ampliarà la ruta del Quart Bus per tal que pari davant de la Llar de Lòria

El candidat de Liberals d’Andorra + Unió Laurediana ha fet aquesta afirmació durant un berenar amb els padrins a la Llar de Lòria on també ha retret a Josep Miquel Vila que critiqui Naturlandia i creï alarmisme posant en perill el parc, espantant els turistes i frenant la dinamització turística de Sant Julià. I ha afegit que Laurèdia en Comú vol confondre la ciutadania donant missatges com el que es vol vendre La Rabassa a inversors, quan en realitat Naturlandia és una concessió i el terreny és del Comú no del parc.

La candidatura al complert de Liberals d’Andorra + Unió Laurediana ha visitat aquest diumenge la Llar de Lòria on han compartit un berenar amb els padrins i els han explicat les idees del programa relacionades amb ells i també amb el jovent. El cap de llista, Joan Albert Farré ha destacat que “cal garantir i millorar en el possible l’Estat del Benestar dels nostres ciutadans i amb la gent gran, la infància i la joventut no es poden escatimar esforços”. Farré ha escoltat les peticions dels assistents i ha anunciat que modificarà la ruta del Quart Bus per tal que tingui una parada a la plaça Major davant la Llar de Lòria.

Partint d’un plantejament global que permeti avançar en la millora general de la nostra qualitat de vida i fer-ho amb seny, racionalitat i a l’hora atendre a tots els col·lectius que ho necessitin, Farré ha assenyalat que “hem de lluitar perquè cap ciutadà quedi desatès o en risc d’exclusió social” i ha anunciat la intenció de posar en marxa un fons social per tal que cap ciutadà en dificultats econòmiques es quedi sense tenir cobertes les necessitats bàsiques. Entre les mesures proposades, el candidat liberal ha exposat alguns punts del programa com ara ampliar l’oferta d’activitats i tallers per a la gent gran, donar continuïtat a les actuals polítiques de suport a l’atenció domiciliària, promoure de forma racionalitzada que a través d’establiments de la parròquia es garanteixi que a les persones grans amb mobilitat reduïda se’ls proporcioni el menjar diari a domicili.

En un altre ordre de coses, Joan Albert Farré s’ha referit a Naturlandia per dir que “nosaltres creiem que calen nous inversors, però l’entrada de nous inversors no passa per vendre’s la Rabassa, sinó per l’entrada de capital que ajudi a potenciar el parc i serveixi per rebaixar el deute de Comú”, ha dit.

Farré ha acusat Vila de mentir els lauredians i ha dit que “vull remarcar que Naturlandia és de Sant Julià, però no tot Sant Julià és Naturlandia”. El candidat liberal ha declarat que “el senyor Vila s’ho hauria de fer mirar. És l’home del sí però no, i del no però sí. I ho ha exemplificat amb dos arguments. “Per un costat diu que vol dinamitzar el comerç de Sant Julià i per l’altre costat quan ell era cònsol van tancar 192 establiments”. I ha continuat dient que “critica constantment Naturlandia, però no fa propostes serioses, sinó ocurrències com ara posar atraccions al mig de la parròquia”. Farré ha assegurat que “Vila vol canviar la gestió, però s’ha reunit amb l’actual director Enric Ordònez de manera secreta i sembla que li ha promès la continuïtat”.