Esmena a la totalitat al Projecte de llei de reforma de la Funció Pública

El Grup Parlamentari Liberal (GPL) presentarà esmena a la totalitat al Projecte de llei de reforma de la Funció Pública i ho farà “per garantir el debat sobre la llei, fet que no defugim” ha indicat Judith Pallarés, presidenta suplent.

Pallarés ha explicat, sobre la retirada de la petició de la demanda d’un debat monogràfic entorn la situació de la Funció Pública, que “vam retirar la proposta del debat monotemàtic perquè no tenia sentit si Govern entrava la llei a tràmit” com té intenció de fer. De fet, la consellera liberal ha criticat la poca transparència de l’executiu amb aquest assumpte, “no hem tingut l’avantprojecte, no ens han enviat el text, portem mesos parlant d’aquesta qüestió però no hem tingut l’ocasió de llegir-lo”.

La presidenta suplent del GPL lamenta també “la manca de voluntat per part de Govern d’arribar a consensos més amplis amb els actors implicats i els grups parlamentaris. No s’ha volgut” i alerta que “al final l’únic que tindrem seran posicionaments enfrontats en moltes qüestions i acords difícils”.

D’altra banda, els consellers liberals tenen previst reunir-se aquest dilluns a la tarda amb els sindicats de la Funció Pública per recollir les sensibilitats i propostes dels treballadors al voltant de la reforma que vol tirar endavant Govern.