Es crearà la Taula de Cultura com a espai de consens en les decisions culturals

El cap de llista de Liberals+Unió Laurediana defensa que la cultura ha de continuar sent un dels eixos vertebradors de la societat i aposta per continuar promovent activitats i espais de participació ciutadana amb mesures concretes com ara la creació de la Taula de Cultura.

El cap de llista de Liberals+Unió Laurediana, Joan Albert Farré i d’altres membres de la candidatura han mantingut aquest divendres a la tarda una reunió amb les entitats culturals de la parròquia per explicar-los les propostes programàtiques adreçades a que Sant Julià de Lòria pugui continuar sent pionera i un referent en l’àmbit cultural i participatiu. En aquest darrer sentit, Farré els ha dit que amb aquesta vocació “crearem la Taula de Cultura de la parròquia, com a espai de consens, valoració i decisió en les polítiques culturals de la parròquia”.

En paral·lel, el candidat liberal els ha explicat que “continuarem promovent activitats i espais de participació ciutadana adreçats a les associacions i col·lectius amb seu a la parròquia, donant suport a les activitats i iniciatives culturals que es porten a terme. Entre les mesures exposades per Farré inclou continuar desplegant un ampli calendari d’esdeveniments i actes plenament consolidats, com ara la Vila Medieval i els Vespres d’Estiu, entre d’altres, i també ampliar-lo amb activitats de qualitat per a gaudir del lleure en família.

Joan Albert Farré també els ha assegurat que posarà en marxa un nou recinte multifuncional que esdevindrà un espai per acollir més activitats culturals i esportives a la parròquia i que “treballarà en la promoció de la cultura Tradicional i Popular, oferint recursos i suport a les entitats”.

El candidat a cònsol major per la formació liberal també els ha explicat que “establirem convenis de col·laboració per poder celebrar a Sant Julià més festivals de teatre i música que siguin referents al país”.