Entrevista a Jordi Gallardo al programa 'Ara i Aquí' de RNA

El president de Liberals d’Andorra i president suplent del Grup Parlamentari Liberal, Jordi Gallardo, ha estat entrevistat, aquest dimarts al matí, al programa de Ràdio Nacional d’Andorra (RNA) ‘Ara i Aquí’. Durant l’entrevista, Gallardo ha avançat que el Grup Liberal ha entrat a Sindicatura una sèrie de preguntes perquè el Govern “doni la cara” al Consell General sobre les darreres notícies aparegudes del cas BPA i en especial sobre les acusacions dels germans Cierco que membres de l’executiu van ser informats de les coaccions que estaven rebent per part d’autoritats espanyoles per revelar secrets bancaris. “El cap de Govern ha d’explicar en el ple del Consell General els fets denunciats pels Cierco” i s’ha mostrat sorprès pel fet que DA estigués informat dels fets i la resta de grups parlamentaris no.

Jordi Gallardo també ha recordat la posició dels Liberals vers el pacte d’Estat sobre Europa exposant primerament “que un pacte d’Estat només amb el Govern i el PS no és un pacte d’Estat” i afirmant “que l’actual acord d’associació que s’està negociant amb Europa no és que sumi poc per Andorra, és que resta molt”. Pel que fa al pacte d’Estat de Sanitat, Gallardo ha explicat que “depèn de la voluntat de negociar de Govern. Si el full de ruta està fet, la participació del Grup Parlamentari Liberal no serà viable”.

Per últim, Gallardo ha exposat durant l’entrevista que el Grup Parlamentari Liberal està treballant en diverses esmenes a la Llei d’intercanvi d’informació fiscal amb la voluntat de millorar-la, per això es va demanar una pròrroga per la presentació d’esmenes. L’acceptació o no d’aquestes esmenes seran determinants a l’hora de donar el suport al text legislatiu.

Pots veure l’entrevista sencera a continuació: