Els consellers del Grup Liberal inicien una nova ronda de contactes amb la ciutadania

Els consellers generals del Grup Parlamentari Liberal, acompanyats del conseller comunal de Liberals d’Andorra (Ld’A) Víctor Pintos, han passat gran part d’aquest dijous amb els padrins de les cases pairals d’Andorra la Vella i Santa Coloma. La jornada ha començat amb un dinar amb els usuaris de l’Hostal Calones de la capital. L’acció s’emmarca en la voluntat dels parlamentaris de “mantenir un contacte fluid i constant amb la ciutadania i copsar de primera mà les seves inquietuds”.

En la primera trobada amb col·lectius ciutadans de l’any 2018,  els consellers generals Jordi Gallardo, Judith Pallarés i Ferran Costa i el conseller de la minoria Víctor Pintos han visitat als padrins d’Andorra la Vella. Els consellers han pogut constatar que la principal preocupació dels padrins de la capital és la situació de les pensions, tant l’actual com el futur d’aquestes que genera “molta inquietud” entre aquest col·lectiu.

Les converses mantingudes amb els padrins també han servit per poder escoltar problemes “de caràcter més concret i local”. A tall d’exemple, els padrins andorrans es queixen dels inconvenients causats pel trasllat de la parada de bus situada davant de Casa Teresa uns 50 metres més endavant i pel fet que “una gran quantitat de parades de bus es troben a la intempèrie, sense cap tipus de marquesina”, el que dificulta els temps d’espera per agafar el transport públic els dies de mal temps.

Els consellers liberals han anunciat que “aquest any volem continuar reunint-nos amb tots els col·lectius per seguir copsant les preocupacions, demandes i inquietuds dels ciutadans” i canalitzar-les per intentar trobar-hi solucions. Per tant, la jornada viscuda avui amb la gent gran d’Andorra la Vella és “la primera trobada de l’any de tot un seguit de trobades que mantindrem amb els col·lectius, actors socioeconòmics, agents socials i amb els ciutadans anònims de totes les parròquies”.

La jornada d’aquest dijous, 4 de gener, ha servit per desitjar un bon any 2018 als padrins de les cases pairals d’Andorra la Vella i Santa Coloma, i també als usuaris de l’Hostal Calones.