El Grup Parlamentari Liberal inicia nova etapa "més proper al partit i a les bases"

El Grup Parlamentari Liberal (GPL) ha iniciat, aquest dimecres, una nova etapa per encarar el tram final de la legislatura. El ‘nou’ Grup Parlamentari Liberal està format per tres consellers generals, tots ells vinculats a Liberals d’Andorra, i que permetrà transmetre les línies polítiques de Ld’A d’una manera més clara i àgil al Consell General.

A partir d’ara el GPL estarà format per Jordi Gallardo, que passa a ser el president del grup, Judith Pallarés, nomenada presidenta suplent, i Ferran Costa. Els tres consellers han explicat durant la roda de premsa de presentació d’aquesta nova etapa que “la iniciem amb moltes ganes i il·lusió”.

Durant la roda de premsa s’ha anunciat que des d’ara el Grup Parlamentari Liberal “vol ser més proper al partit, als comitès, a les bases” i tenir en compte l’opinió d’aquests. Jordi Gallardo, president del GPL, ha remarcat, també, la voluntat de tenir una comunicació fluida i permanent amb l’executiva de Liberals d’Andorra.

Pel que fa a la tria del candidat a encapçalar la llista nacional de Liberals d’Andorra a les pròximes eleccions generals, Jordi Gallardo, que serà proclamat oficialment cap de llista al Congrés Extraordinari previst per dimarts 19, ha adduït que “calia canviar les coses i no triar el candidat a l’últim moment com s’ha fet sempre” i ha afegit que “Liberals d’Andorra va iniciar el procés per triar candidat al Congrés nacional celebrat el mes de maig”.

Pots veure la roda de premsa íntegra al nostre canal de YouTube: