EL GRUP PARLAMENTARI LIBERAL CONSIDERA INSUFICIENTS LES COMPENSACIONS D’ANDORRA TELECOM PER LES INCIDÈNCIES

L’operadora no té en compte els perjudicis econòmics per la manca de servei i anuncia una compensació segons la tarifa contractada. 

El Grup Parlamentari Liberal troba del tot insuficients les compensacions econòmiques que Andorra Telecom oferirà a particulars i empreses després de l’enèsima incidència en l’accés a internet que l’operadora ha patit a principis d’aquesta setmana.

Carine Montaner, consellera general de Grup Liberal, considera que “no té cap sentit que a les empreses se les compensi únicament basant-se en els serveis contractats i la tarifa mensual i no es tingui en compte el perjudici econòmic que suposa no tenir internet avui en dia”. En referència a l’anunci d’Andorra Telecom de compensar als particulars amb 20 euros, Montaner creu “que és millor que res però del tot insuficient”.

Per últim, i davant l’anunci d’Andorra Telecom de les inversions previstes per millorar el servei d’accés a internet i que suposen el canvi de totes les ONT’s dels abonats, ja que han quedat obsoletes, Carine Montaner lamenta “que Andorra Telecom no ho hagués comunicat a la població i que hagi esperat a tenir una altra incidència per anunciar un canvi que potser ja s’hauria d’haver dut a terme, el que demostra la poca sensibilitat dels directius del monopoli de comunicacions envers els ciutadans i les empreses del país”.

Andorra la Vella, 23 de juny de 2016

Comunicació del Grup Parlamentari Liberal